Welkom op de allereerste e-Ronde van Touring!

Zin om met je e-bike te proeven van de Ronde van Vlaanderen? Goed nieuws: Touring lanceert de e-Ronde, een gratis fietsroute in de heuvels van de Vlaamse Ardennen, speciaal voor e-bikes. Heb je geen e-bike of neem je de kids mee? Geen probleem, iedereen is welkom. Sluit je bij ons aan zodat we samen het grootste peloton van België vormen en maak kans om een e-bike te winnen! 

De gezondheidsmaatregelen die van kracht zijn op het moment van deelname aan de e-Ronde van Touring moeten worden nageleefd. Uitstappen kunnen worden geannuleerd als de overheid dat oplegt. Touring is niet verantwoordelijk voor de annulering van het parcours, het niet-naleven van de geldende gezondheidsmaatregelen of ontvangen boetes. Touring gebruikt de persoonsgegevens (naam en e-mail adres) van de deelnemers uitsluitend voor het verloop van deze actie e-Ronde van Touring en, onder meer, als ze hiermee hebben ingestemd, om hun nieuwsbrieven toe te sturen en/of informatie over de promoties, producten en diensten van Touring. Vzw Koninklijke Belgische Touring Club, Wetstraat 44 te 1040 Brussel (België), BTW BE 0403.471.597 RPR Brussel, IBAN BE55 1910 4222 2244. www.touring.be Alle informatie met betrekking tot de verwerking van uw persoonlijke gegevens is opgenomen in onze Privacy Policy die gratis beschikbaar is op onze website www.touring.be

NL

Waar?

Je start in het centrum van Oudenaarde. De route loopt langs enkele hoogtepunten van de Ronde van Vlaanderen. Denk aan de Oude Kwaremont, maar ook een brouwerij en andere bezienswaardigheden. Voor elk wat wils! 😃

Wanneer?

Je kan het parcours afleggen op eender welke dag tussen 1 en 30 september 2021. Zijn de weergoden je niet goed gezind op de geplande dag? Dan verschuif je gewoon je fietsuitstap naar een later tijdstip.

Gratis bijstand!

Op de dag dat je de e-Ronde aflegt, kan je rekenen op een gratis fietsbijstand van Touring (tussen 1/09 en 30/09). Als je fiets je in de steek laat op of rond het parcours, zullen onze wegenwachters jou te hulp schieten.

Gratis drankje!

Tijdens je fietstocht zal je ongetwijfeld een pauze willen nemen. Als deelnemer aan de e-Ronde krijg je een gratis drankje in een van de deelnemende horecazaken op het parcours. Bij je inschrijving krijg je een voucher die je afgeeft in het café van jouw keuze.

Zie je het zitten om samen met je vrienden of gezin de iconische Oude Kwaremont te beklimmen?

Ik schrijf me gratis in >

Voor wie? Voor iedereen! 😉  

Samen met Johan Museeuw en Cycling in Flanders zijn er 2 routes uitgestippeld: een korte en een lange versie.

&

63 km

Voor e-bikers of klassieke fietsers met veel kilometers op hun teller. Zonder pauze duurt de rit:

32 km

Vooral voor families of occasionele fietsers. Zonder pauze duurt de rit:

  • E-bike: ongeveer 3u
  • Klassieke fiets: ongeveer 4,5u
  • E-bike: ongeveer 1,5u
  • Klassieke fiets: ongeveer 2,5u

5 redenen om mee te doen!

  1. Gratis inschrijving
  2. Gratis drankje in een van de horecazaken die op jouw route liggen
  3. Gratis fietsbijstand op en rond het parcours, op de dag van jouw e-Ronde
  4. Leuke sportieve uitdaging
  5. Mooie tocht door de Vlaamse Ardennen

Tip: Leg je de e-Ronde af met een groep vrienden of met je familie? Zorg er dan voor dat de andere deelnemers zich ook inschrijven om hun voucher voor een gratis drankje te ontvangen.

Kers op de taart: maak kans op een e-bike

Droom je al jaren van een e-bike? Dit is jouw kans! Neem deel aan de e-Ronde en misschien win je wel een elektrische fiets van het merk Minerva ter waarde van € 1.295. Je hoeft enkel de schiftingsvraag te beantwoorden op het inschrijvings-formulier. De wedstrijd loopt tot en met 30 september. De winnaar wordt daarna persoonlijk gecontacteerd. 

Ik schrijf me gratis in >

Ontdek de route

Zowel het lange als het kortere parcours loopt langs enkele mooie bezienswaardigheden in de regio. Hieronder krijg je alvast een voorproefje. Ontdek de andere bezienswaardigheden tijdens je fietstocht. Je krijgt alle info via e-mail na je inschrijving.

Interessante stops voor onderweg

Sint-Hermesbasiliek

Uitkijkpunt Malanderpark

Muziekbos

In samenwerking met

en d'Oude Hoeve en Het Boswachtershuisje in Kluisbergen.

Ik schrijf me gratis in >